Kom het bestuur beter te leren kennen

Manuela

Manuela

Voorzitter

Manuela is voorzitter van het Bonte Paarden stamboek sinds vorig jaar.

Matty Postma

Matty Postma

Algemeen bestuurslid

Hoi allemaal!
Mijn naam is Matty Postma, ik ben 23 jaar jong en woon samen met mijn vriend in het Friese dorpje Huns. Zelf hebben we 3 paarden waaronder 2 bonte paarden. Nadat ik een jaar heb mee mogen kijken binnen het Bonte Paarden stamboek stonden we op 1 augustus 2020 voor de keus om het stamboek te laten gaan of door te zetten. Samen met mijn vriend hebben wij gezegd het stamboek te willen voorzetten en hier de juiste personen bij gezocht om ons te ondersteunen. We hopen op een mooie en succesvolle toekomst samen met alle leden.

Toni Muurling

Toni Muurling

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Toni Muurling, samen met mijn vriendin Matty wonen we in het kleine dorpje Húns. Samen met onze hond en 3 katten. In het dagelijkse leven werk ik fulltime als vloerenlegger en houd ik me bezig met het plaatsen van raambekleding. Toen het bestuur voor de keuze stond om het stamboek te laten gaan of een doorstart te maken heb ik de keuze gemaakt om mij aan te sluiten bij Matty om het stamboek voort te kunnen zetten. Mijn algemene kennis over paarden is redelijk, en elke dag leer ik meer bij over het ras en paarden in het algemeen. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten op één van onze evenementen.

Klaas Postma

Klaas Postma

ICT / Online marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu,